Ervaringen
Start Agenda Zhineng Qigong Yoga Yoga Nidra Imana Contact - Links

Ervaringen van cursisten van de Zhineng Qigong trainingsmiddag

Diana: Ik heb de workshop als heel prettig ervaren en ben nu iedere dag de warming up en de Lift qi up pour down. Ik voel veel energie lopen door mijn lichaam.

Mireille: Imana laat je de oefeningen niet alleen 'doen', ze laat ze je ook echt 'voelen'. Een bijzondere workshop met een positief resultaat!

Dorrien: Mijn reactie op de workshop Zhineng Qigong is een uitdaging voor lichaam en geest, die ik na het volgen van deze workshop met open armen aan ga.

Evelien: Ik heb als zeer prettig ervaren en ben aan het ontdekken wat het met mij doet. Wel ben ik soms afgeleid omdat ik de bewegingen juist wil maken. Ik voel het vooral in mijn buik en heb warme handen. Het geeft mij ook rust in mijn hoofd . Het is mij tot nu toe gelukt om het elke dag te doen met lift qi up pour qi down.

Doesjka: Het was een hele fijne workshopmiddag, waarbij ik me bewust werd van de levensenergie in mij en om mij/ons heen, die mij nieuwsgierig maakt naar de effecten op langere termijn. Het lijkt erop dat ik nu toch wat beter in mijn energie kom te zitten.

Edy: Bedankt, de workshop was echt interessant. De bewegingen zijn soepel, vrij en vol energie. Vooral de handbeweging geeft energie aan het hele lichaam. Je uitleg zeer duidelijk. Na de workshop voelde ik me vrolijk en krachtig. Ik ga graag oefenen!

Atie: Ik ervaar dat structuur en discipline belangrijk zijn in het leven. De oefeningen zijn simpel en goed in te passen in mijn dagelijks leven. De ontspanning die de oefeningen geven maken een wereld van verschil.

Ontstaan Zhineng Workshops-training Ervaringen