Skip to main content

Yoga Coaching

Yoga Coaching

 

Bij yoga coaching krijgt u de mogelijkheid om:

Een yoga serie op te bouwen helemaal afgestemd op uw persoonlijke behoefte of samen met een erkende docent een duo Yoga sessie te doen of persoonlijke begeleiding op weg naar bewustwording en het ontdekken van jou potentieel d.m.v. gesprek, adem coaching of lichaamswerk.

Het NU – de ZIJNS modus

Alles draait uiteindelijk om het NU! Wat je in dit moment creëert is wat je zal ervaren in het volgende moment. We zijn gewend aan een levensstijl waarbij we constant aan het creëren zijn voor de toekomst. Waardoor stress, met alle gevolgen van dien, zich steeds meer gaat aandienen als volksziekte nummer 1. Mijn motto is te leven vanuit de ZIJNS modus. Helemaal bewust van dit moment en alles wat zich op dit moment aan dient.

De balans tussen lichaam en geest

Dat is ook de energie van waaruit ik wil gaan werken in een yoga coaching. Het lichaam is een geheel en alles in het lichaam staat met elkaar in verbinding. Ik ga dus uit van de balans tussen lichaam en geest die in ieder mens aanwezig is. Soms is deze alleen niet voelbaar omdat er disbalans is ontstaan.

De mogelijkheden van het lichaam

We gaan werken aan de mogelijkheden van het lichaam in plaats van aan de beperkingen. Vanuit de visie “alles wat je aandacht geeft groeit” is het beter om aan je mogelijkheden te werken dan energie te geven aan je klachten of beperkingen. Zonder daarbij de klachten te negeren. Want ook negeren is een vorm van aandacht geven.

Visualisatie

Wat naast het doen van yoga oefeningen en meditatie ook een enorme steun kan zijn is visualisatie. Gedachtes hebben kracht!
Yoga sessie bij u thuis of in de natuur. Voor de mensen die niet aan de wekelijkse lessen deel kunnen of willen nemen is er de mogelijkheid van een yoga sessie bij u thuis of in de natuur (afhankelijk van het weer).

Luisteren

Soms is het gewoon fijn om even iemand te hebben die naar je luistert en met een frisse blik van een afstand naar de situatie kijkt en je kan ondersteunen met praktische aanwijzingen.

Waak over je eigen erfenis

Waak over je gedachten
Straks worden ze je woorden
Waak over je woorden
Straks worden ze je daden
Waak over je daden
Straks worden ze je gewoonten
Waak over je gewoonten
Straks worden ze je karakter
Waak over je karakter
Straks word het je bestemming
Het is jouw geest die deze wereld creëert

Upanishads
(de oudste wijsheid geschriften)

 

Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een WhatsApp sturen naar Imana.

06 216 73 165