Skip to main content

Synchroniciteit of toeval?

Synchroniciteit of toeval?

6 comments

 1. Deva Deep

  Prachtig verslag, heel diep. Dank je voor het delen

  1. Imana

   Author

   Dank je wel Deva Deep.

 2. Karolina

  Lieve Imana,
  Wat een mooi, bijzonder verhaal over je moeder.
  Ik voelde me heel diep met je verbonden tijdens het lezen.
  Dank je.
  In liefde,
  Karolina Prins

  1. Imana

   Author

   Dank je wel Karolina. Zelf ben ik ook heel dankbaar voor deze ervaring.
   Hartegroet
   Imana

 3. Atie vd Plaat

  Lieve Imana,
  Dit verhaal raakt. En ook jouw verhaal vanmorgen in het bos dat er iets blijft wat niet weg gaat. Dit kwam bij mij binnen, fantastisch om degene die over zijn toch zo dicht bij te hebben. Dit klinkt ws egoïstisch; willen hebben, maar verbonden zijn met alles in het universum is groots. Dank je wel, Atie

  1. Imana

   Author

   Lieve Atie

   Soms krijg ik zoveel bevestigingen vanuit het universum, dat ik er gewoon niet meer omheen kan. Leven en dood zijn illusies. Omdat de meeste mensen niet voorbij die sluiers kunnen kijken, nemen ze aan dat het gewoon over is. Ik ben dankbaar voor die momenten dat de sluiers even oplichten.
   Hartegroet
   Imana

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11 jul

Het hart van de oude man

Het hart van de oude man Op een dag stond een jongeman in het midden van het dorp en beweerde dat hij het mooiste hart had van de hele vallei....
Lees Verder
20 apr

Cacao Ceremonie & Celebration

In deze blog wil ik met jullie delen over de ervaring die ik persoonlijk had met de Cacao Ceremonie & Celebration in mijn praktijk Imana Chi in Den Helder. Zoals...
Lees Verder
17 jun

93 jaar jong en iedere dag yoga!

Heel graag wil ik mijn oudste Yoga cursist, Riet Scholte, een keer in het zonnetje zetten. Gewoon omdat ze dat verdient. Ze is geboren op 16 maart 1925 in Naaldwijk...
Lees Verder